What’s Up? – Egy új albummal, egy világ körüli turnéval és Tom DeLonge visszatérésével új fejezetet kezd a Blink-182 (10.11.)

Hivatalossá vált, hogy a Blink-182 felállása ismét a régi és a Tom DeLonge, Mark Hoppus, Travis Barker trió alkotja a zenekart. Ennek örömére bejelentették, hogy érkezik az új album, amelynek első számát már pénteken meghallgathatjuk, 2023-ban pedig kezdetét veszi az ünnepélyes világturné!

Első ízben 2005-ben kellett búcsút inteniük a rajongóknak a Blink-182 klasszikus hármasának, amikor a zenekar tagjai közötti nézeteltérések miatt egy bizonytalan ideig tartó szünet kezdődött. A hiátus 2009-ben véget ért a pop-punk zenekar újraalakulásával, de a korábbi sebek nem forrtak be teljesen, amelynek eredményeként 2015-ben Tom DeLonge külön utakon folytatta zenei karrierjét. Tom megüresedett helyét az Alkaline Trio frontembere, Matt Skiba vette át, hogy aztán nagyjából hét év elteltével újból egyesüljön a hajdani triumvirátus. A Blink-182 életében egy új, már sokadik fejezetnek lehetnek tanúi, amelynek első állomásait egy rövid videóban foglalta össze a zenekar. Kiemelve a lényeget: október 14-én, azaz most pénteken új single (Edging), még be nem jelentett időpontban új album és 2023 tavaszától világ körüli turné. A turné Magyarországot ugyan nem érinti, de a szomszédos Ausztriát igen, így szeptember 20-án Bécsbe látogatva élőben láthatják kedvenceiket a Blink-182 rajongók!

A bejelentés:

Blink-182

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d