What’s Up? – Új EP-vel búcsúztatta a tavalyi évet a Free Houdini! zenekar! (01.04.)

Egy hatszámos EP kiadásával zárta a 2022-es esztendőt a háromfős alternatív rock-formáció.

A Free Houdini! tartalmas évet tudhat maga mögött. Elkeszült az első nem DIY videóklipjük (az Univerzum című dalukhoz), szerepeltek a Petőfi TV-ben és december 30-án megjelent a második EP-jük, a “Csak lélek“. A lemez zenei rendezője és hangmérnöke Gravel Shores volt a Junkies zenekarból. Ha elnyerte a tetszéseteket a korong és szívesen beszereznétek egy saját példányt, támogatva ezzel a Free Houdini! munkásságát, akkor ajánlott felnézni a budapesti csapat bandcamp-oldalára, ahol az EP-t megvásárolhatjátok digitális kiadásban.

Mit érdemes tudni a “Csak lélek” EP-ről? A zenekar dobosa, Árendás Anita az alábbi érdekességeket osztotta meg a lemezkészítéssel kapcsolatban:

“Nyári felvétel lévén, 34 fokos forró hangulat uralta a stúdiót, én például a dobfelvétel estéjén már a Balatonban hűsöltem. A hat dal közül a “Vízbe” a legrégebbi, 2000-ben íródott. Egy másikban pedig Balázs, az énekes-gitárosunk még rappel is, ilyen eddig nem volt nálunk. A végeredmény egy sokszínű, líraitól a grunge-ig sokféle elemet tartalmazó alter-lemez lett. Mi nagyon szeretjük! Úgy gondoljuk, mindenki talál a dalok között olyat, ami közel áll hozzá.”

Free Houdini! – Csak lélek (teljes EP)

Free Houdini!

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: