Spotlight – THE MILFGLUE: A Nők Tettek Tönkre (06.28.)

Június közepén újabb dallal állt elő a szolnoki székhelyű rock formáció, a The MILFGLUE! “A Nők Tettek Tönkre” egy kis kitekintés a blues világába, egyfajta megtapasztalása valami kevésbé megszokottnak és a zene önfeledt élvezete. Tartsatok velünk és lessük meg együtt, hogy mi rejtőzik a lepel alatt!

Zenekar: The MILFGLUE (HUN)

Dal: A Nők Tettek Tönkre

Stílus: Blues-rock

Megjelenés időpontja: 2022/06/15

A zenekar 2022-es munkássága kimondottan termékeny, hiszen idén már az ötödik daluk publikálásánál járnak, de egy feldolgozásra (Bojtorján & Géczi Erika – Úton vagyok) is sor került már. Ennek oka egészen egyértelmű: rövidesen érkezik a csapat második nagylemeze! A Nők Tettek Tönkre lényegében már egy erőteljes alapozás, ami nem csak az izgalmakat fokozza, de segít is minket abban, hogy feltérképezhessük a közelgő album egy eddig nem ismert szegletét. A recept ebben az esetben nem maradt változatlan! Az esszenciális rock alapok mellé betársult a blues hangzásvilága is, lehetőséget teremtve a már említett szórakoztató barangolásra. A lazaság, az energikusság és természetesen a dalszöveg vizuálisan is életre kel, így nem kell aggódni, hogy a mindent a fülnek és mindent a szemnek kettősből csak az előbbi fog megvalósulni. Annak, aki egy fesztivál keretei között is átélné ezt a történetet, egy remek lehetőséget biztosít az Alpárfeszt, ahol a The MILFGLUE tagjai is szerepet kapnak! Ne hagyjátok ki!

Miről szól “A Nők Tettek Tönkre”?

“A szám egy kocsma-blues poénkodásnak indult. Kicsit ki akartunk lépni a komfortzónánkból és kipróbálni egy blues-osabb hangulatú témát. Az alapok összerakása közben azzal viccelődtünk, hogy a blues-rock számok szövegei általában arról szólnak, hogy “elhagyott a csajom, szar az életem, megyek bankot rabolni”, úgyhogy mi is valami ilyesmin indultunk el. Így született a ,,A Nők Tettek Tönkre” című szám, amit persze poénnak szántunk, mivel Kabócán kívül közülünk még senki sem akart ténylegesen kirabolni egy bankot se, illetve a nőkkel sincs semmi bajunk, mivel a csapat egyik fele meleg, a többiek meg maguk is nők voltak a műtét előtt.”

Mit érdemes tudni a videoklipről?

“A klipet Sipos Gézával (Medusa Pictures) csináltuk, ahogy már az előzőket is. Gézával nagyon jó összhangban van a csapat, kiváló ötletei vannak. Most az alapkoncepció az volt, hogy mindenki egy másik élethelyzetben próbál boldogulni (pl.: készül a randira, le van égve és pénzt akar a banktól, kidobta a csaja… stb.), továbbá még egy pandajelmezes figura is időnként felbukkan, aki megkavarja a dolgokat, de többet nem árulunk el, akit érdekel, nézze meg.

A klipben egyébként vendégszerepelnek barátaink is, a Midller zenekar tagjai, akiket viszont, ellentétben velünk, tényleg a nők tettek tönkre! Ezenkívül hatalmas köszönettel tartozunk a szolnoki Vip Beauty fodrászatnak, a Sárga sörözőnek és a Nemezis zenekarnak.”

Mire számíthatunk a jövőben?

“Tervezzük, hogy amennyiben a megtekintés eléri netán a 185 klikket, eladjuk a zenei jogokat egy óvszergyártó cégnek és új életet kezdünk álnéven Mexikóban. Komolyra fordítva a szót, szeretnénk megtalálni a közönségünket, eljuttatni hozzájuk a zenénket és minél több platformon megmutatni magunkat. Mostanság jelenik meg második hanganyagunk, ami az első után szintén tíz számot (kilenc sajátot, és egy feldolgozást) tartalmaz. A teljes hanganyag nemsokára megtalálható lesz a legtöbb megosztón. Természetesen nincsenek illúzióink, manapság ez a dirty rock stílus nem a legnépszerűbb a zenefogyasztók körében, így a lehetőségek korlátozottak. Mi minden ajtón bekopogunk, és minden ablakon bemászunk ahol lehetőség nyílik.”

Ha még több dalra vágynál a The MILFGLUE-tól és személyesen is szívesen elcsípnéd őket egy koncert alkalmával, akkor az alábbi linkek segítségével nyomon követheted a zenekar életének legfontosabb fejleményeit!

The MILFGLUE

Kapcsolódó tartalom:

By: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: