What’s Up? – Nyárzáró dallal és őszindító koncerttel pörgeti fel a hetet az EVERFLASH! (08.31.)

A mai napra egy új megjelenést tartogatott a magyar modern metal zenekar, az EVERFLASH. Az “Amíg elég a sötétség” klippremierjét követően csupán egy éjszakát kell aludnunk, hogy a srácok debüt koncertjére ébredjünk, amelynek a Dürer Kert fog otthont adni. Mozgalmas napok? Kétségtelenül!

Az EVERFLASH arányaiban új név a hazai zenei közegben, de a zenekar tagjai közti ismeretség és a csapat alapjai hosszú múltra tekintenek vissza. Lényegében tavaly vette kezdetét az EVERFLASH története a “Számíthatsz Rám” EP kiadásával, ha eltekintünk a 2019-es megalakítás és az EP megjelenése közötti időszaktól, amikor még formálódott a végleges felállásuk, illetve a már említett, régebbi közös projektektől. A kifejezetten biztató, három dalt tartalmazó EP-hez idén áprilisban érkezett egy videoklip, vizuális megvalósítást adva az “Üvöltsd, hogy halljam!“-nak. A zenekar az EP-t és a szintén saját videoklippel rendelkező “Amíg elég a sötétség“-et szeptember elsején, azaz holnap este fogja felszentelni a Dürer Kertben! Az eseményt 20 órakor a punk rockban jártas NEONJUICE nyitja feldolgozásokkal és saját szerzeményekkel, majd a SOSEVOLT mutatja be az “Age of the deadly mammals” című kislemezét, hogy aztán az EVERFLASH léphessen a színpadra. Addig is hangolódásnak itt a legújabb szerzeményük!

Mit érdemes tudnotok az “Amíg elég a sötétség”-ről?

“Az „Amíg elég a sötétség” című dal az életünk során felmerülő döntésekről, azok súlyáról szól; arról, hogy egyáltalán mennyire van lehetőségünk befolyásolni azok kimenetelét és, hogy vajon saját magunk hozzuk-e meg ezeket a döntéseket?

A dal létrejöttében a hazai rock és metál zene számos kiemelkedő alakja vett részt. A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek, Botlik Matyi (The Grenma, Kies) szakértelmével, a zseniális keverésért és masteringért pedig Kiss Jocónak (Nova Prospect) jár az elismerés.

A klipnek Koncz Gergely és Bálint Tamás volt az operatőre, az utómunkát Koncz Gergely készítette.”

EVERFLASH – Amíg elég a sötétség

EVERFLASH

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: