What’s Up? – Jövőre új nagylemezzel rukkol elő a Mhorai! (09.10.)

Új album kiadására készül a Mhorai, melynek legelső kedvcsináló számát már idén lehetőségünk lesz hallani. Ráadásul hamarabb mint gondolnánk!

Az “Ephemerida” videoklippel együtt fog érkezni, méghozzá szeptember 21-én, szerdán! A dal a srácok jövőre érkező, ‘Waters‘ névre keresztelt második nagylemezét fogja erősíteni.

Mit érdemes tudnotok a jövőre megjelenő lemezről?

“Már 2022 elején kezdett érni bennünk az elhatározás, hogy a következő évben egy újabb albummal rukkoljunk elő. Máté (gitár) megállíthatatlanul szállítja a riffeket és különböző dalötleteket, míg bennem egyre több olyan téma gyűlt fel, amelyet szívesen megzenésítettem volna vagy papírra vetettem volna dalszövegként. Lázasan folynak a munkálatok a többi dalon, azt lehet mondani, hogy az album zenei része már nagyrészt körvonalazódott. Nagy lökést jelentett ebben, hogy a nyár derekán közösen elvonultunk egy üdülőházba, ahol zavartalanul tudtunk belemerülni a dalírásba és a dalok témáinak körvonalazásába. Az album címe ‘Waters‘ lett: ebből és az elkészült lemezborítóból azért már lehet sejteni az album tematikáját. Többet nem is árulnék el egyelőre!”

Mhorai

Kapcsolódó tartalmak:

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d