What’s Up? – Új dal és ünnepi EP a Wolves At The Gate-től! (11.05.)

Felkonferálta legújabb szerzeményét a Wolves At The Gate! A “Dark Cold Night” egyben a zenekar közelgő, csak és kizárólag karácsonyi dalokat felvonultató EP-jének a beharangozására is szolgált. A “Lowborn” november 18-án válik majd elérhetővé a Solid State Records YouTube csatornáján.

Az ohiói poszt-hardcore és metalcore bandától nem állnak távol a sajátos megvalósítással, illetve jelentéssel bíró ünnepi számok. Lassacskán közeledve a karácsonyhoz egy ötszámos EP érkezéséről adtak hírt, ami három korábbi daluk (Lowborn, Come Thou Long Expected Jesus, The King) mellett két újoncot fog avatni. Az elsőt ezek közül, a “Dark Cold Night“-ot már meghallgathatjátok, míg az “O Holy Night” még várat magára.

A zenekar tagjai a következőket fűzték hozzá az új dal megjelenéséhez, illetve az EP bejelentéséhez:

“Mindig is szerettük annak a kihívását, hogy olyan ‘karácsonyi’ számokat írjunk, amelyek szakítanak mindazzal, amit az ünnepek inspirálta daloktól elvárunk. Sokkal több érzelem és hangzásvilág van, ami képes átadni ennek a ma már inkább a pénzről szóló történelmi ünnepnek a lényegét. A ‘Dark Cold Night‘ című számunk során eljátszottunk annak a gondolatával, hogy miként reagálna a világ egy messiás eljövetelének örömhírére több száz év prófétai csendet követően. Ez a perspektíva táptalajt adott ahhoz, hogy megalkothassunk egy érzelemdús és egyedi dalt…”

Wolves At The Gate – Dark Cold Night (Official Visualizer)

Wolves At The Gate

Solid State Records

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: