What’s Up! – Új megjelenés a Devoid zenekartól. Megérkezett a “Cheapest Fake of All”! (11.27.)

Klipes számmal vezeti fel legújabb EP-jét, a “Parallel Realities”-t a győri Devoid zenekar. A lemez már a kanyarban van!

A banda legújabb zenecsokrát, a “Parallel Realities” EP-t december 2-án magáévá teheti a nagyérdemű, és mindenki, aki szereti. A CD összesen öt tételből fog állni, melynek előörseként szolgál a héten megjelent Cheapest Fake of All. Jövő hét pénteken (erőteljes súlykolásra számíthatunk! A kiadvány a Metal.hu gondozásában fog kiadásra kerülni. Az EP újfent Hájer Gergő (Omega Diatribe, Vented) felügyelete alatt készült az 515 STUDIO-ban. Ha élőben is rongyalkodnál egyet, akkor a lemez kiadásának másnapján (azaz december 3-án) tiéd a pálya! A srácok a veszprémi TEREM-ben lépnek fel. Az esemény linkjét itt találod.

Mit érdemes tudni a videóklipről?

Waldmann Szilárd, a zenekar énekese a következőket mondta a videóklip kapcsán: 

„Rohadtul fárasztó, amivel nap mint nap szembesülünk és frusztrálja a tudatalattinkat. A közösségi média szorgalmasan termeli kifelé a nárcisztikus szociopatákat, amelyek az álluxuséletű hazugságaikkal napi szinten torzítják számos generáció valóságérzetét, miközben, ha tetszik, ha nem, ugyanannak a nyomornak vagyunk a részesei. Ez a rengeteg kényszeres hazugság pedig iszonyatosan sekélyessé teszi az emberi kapcsolatokat és az önmagunkról alkotott képünket.” 

A videóklip rendezéséért ismét Bencsik Gábor (Beerzebub, Witchthrone) volt a felelős, aki a zenekar korábbi videóklipjeinek rendezésével és megvalósításával is foglalkozott már. 

DEVOID – Cheapest Fake Of All

DEVOID

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: