What’s Up? – Új dalt és videóklipet avatott az Earlybird! (12.01.)

November 25-én megjelent az Earlybird legújabb száma, a “Leszakadt hidak”! A zene feszültségoldó hatását szavakba öntő dalszöveg egy tetszetős videóklippel vált egy teljes egésszé.

A 2018-ban megalakult Earlybird egy pop-rock duóként indult útjára, hogy aztán 2021-től kezdve már egy ötfős zenekarként célozza meg a csillagos eget. A banda nem csak létszámát, de stílusát tekintve is átalakult, a DIY felfogás azonban változatlanul megmaradt, tehát maguk készítik a felvételeket, a grafikai munkákat és a videókat is. A 2020-as Öröm a zene tehetségkutató kecskeméti állomásának különdíját bezsebelve 2022-ben felléptek a Mini Alpárfeszten, újabb mérföldkőhöz érkezve. A posztrock-zenekar első nagylemezére sem kell már sokat várni! Élő bizonyíték erre a nyáron debütált “Vért a vízzel“, melynek klipje a Petőfi TV-n volt először látható, illetve a most kiadott “Leszakadt hidak“. Ha egy kis belső világ boncolgatásra vágytok és hazai zenére, akkor érdemes lehet egy hallgatást adni a srácok legfrissebb szerzeményének, na meg majd a lemezüknek is!

Mit érdemes tudni a dalról?

“A leszakadt hidak valójában a feszültségek zenén keresztül való feloldásáról szól. Számunkra a zene sok problémát és nehéz élethelyzetet könnyebbé tud tenni, “csak” figyelnünk kell rá, hogy ez megvalósuljon. Illetve ebben a dalban is spoken word-be öntöttük a gondolatainkat, ami sajátos jellemzője a zenekarnak.”

EARLYBIRD – LESZAKADT HIDAK

Earlybird

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: