What’s Up? – Lehullt a lepel az első nyolc zenekarról, akik garantáltan fellépnek majd a 2023-as Hell Vill Fesztiválon! (12.06.)

Színpadra lép a VHK, a Berliose, a Komodo, a Last Chancery, a Beerzebub, a The Sexy Wild East, a Devoid és a Fuck Bad Things is a nagykorúvá váló Hell Villen.

2023. augusztus 10. és 13. között kerül megrendezésre immáron tizennyolcadik alkalommal a Hell Vill Fesztivál, ami a hazai metal, hardcore és punk színtér legjavát vonultatja fel egy emlékezetes hosszú hétvége erejéig. Tollat, ceruzát elő és tessék bevésni a naptárba! A rendezvénynek a csornai THERMAL CAMPING ad majd otthont, ahol szabadtéren, két színpaddal, valamint strandolási lehetőséggel várják a publikumot. A több mint 40 előadót számláló lineup teljes egészét ugyan még balladai homály fedi, ámde nyolc fellépő részvétele már borítékolható (lásd a bevezetőt vagy alább a képgalériát). Ha nem hagynátok ki az underground közeg üde színfoltját, akkor ne habozzatok és csapjatok le a kedvezményes elővételi jegyek valamelyikére a Tixa.hu felületén!

Hell Vill

by: Wolfy & Traidusk

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: