What’s Up? – Ébredés az álomvilágból: megjelent az EVERFLASH új dala. Íme az Álomvilág! (12.18.)

Augusztus végét követően újabb számot és videóklipet avatott az EVERFLASH. Az Álomvilág egy figyelemfelhívás, hogy vegyük komolyan a közösségi média-függőséget. Eljött a valóságra ébredés ideje!

Az Álomvilág az EVERFLASH második kislemeze, amely 2022-ben látott napvilágot. Ahogy az “Amíg elég a sötétség” esetében, úgy most sem maradt el a dalszöveg vizuális életre keltése. A klipnek Koncz Gergely és Bálint Tamás volt az operatőre, az utómunkát szintén Koncz Gergely készítette.

Mit érdemes tudni az “Álomvilág”-ról?

“A dal maga egyfajta görbe tükör a világunkban élő közösségi média-függő réteg felé, ami sajnos sokakat érint. Ami szomorú ebben a jelenségben, hogy a nagy lájkvadászattól torzulhat az emberek énképe, a kapcsolatokhoz való hozzáállása. Nehéz eldönteni, hogy ki az, aki valóban barátilag és ki az, aki csak érdekből nyomja a pozitív megerősítést, miközben élőben teljesen másként viszonyul az illetőhöz. Sajnos egy idő után egy-egy ember beleragadhat ebbe az “Álomvilágba”, ahol számára minden tökéletes és mindezt maga is elhiszi. Igyekszik a csillogást, a felsőbbrendű hamis képet fenntartani, amit jobb esetben a körülötte lévők észre is vesznek és segíteni tudnak neki. Ezzel a dallal azt szeretnénk jelezni, hogy mi is észleltünk párszor ilyet és üzenjük, hogy ideje lenne felébredni ebből az Álomvilágból és valódi értéket teremteni, mert az mindenkinek jobban áll.”

A dal létrejöttében most is a hazai rock és metál zene számos kiemelkedő alakja vett részt. A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek Botlik Matyi (The Grenma, Kies) szakértelmével, a zseniális keverésért és masteringért pedig Kiss Jocónak (Nova Prospect) jár ismét az elismerés.

EVERFLASH – ÁLOMVILÁG

EVERFLASH

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: