What’s Up? – Hivatalos: Bejelentették az első MAD VILL fellépőit! (02.06.)

Mi ez, egy crossover epizód? Igen! A Hell Vill és a Mad Scientist együttműködésének köszönhetően létrejött az univerzum első Mad Villje. Tegnap óta már a lineup sem titok!

Mit kapunk, ha keresztezzük a Hell Villt és a Mad Scientistet? Egy háromnapos őrületet, nagy mennyiségű underground zenével és még nagyobb mennyiségű kézműves sörrel. A fesztiválok és az alkoholos felüdülések ötvözése nem újkeletű, de az első alkalommal megrendezésre kerülő Mad Vill mégis más. Az idén nyáron tizennyolcadik születésnapját ünneplő Hell Vill szervezői gondoskodtak arról, hogy az április végét is legyen okunk várni, legalább annyira, mint az augusztust. A Mad Scientist közreműködésével egy huszonhat fellépőt számláló eseményt hoztak össze. A Mad Villnek a kőbányai Mad Kert udvara ad majd otthont április 28. és április 30. között. Na és jöjjön a lényeg, amire mindenki várt, azaz, hogy melyik zenekarok lépnek színpadra! Nagy levegő, kezdhetjük is: 13Demölisher87, Another way, Atak, Auraleak, Aze N, Backtothestreet, Beerzebub, BIPØLARIS, Crippled Fox, Cross Joint Crash, Cvlt of Grace, Devoid, Ghost Toast, Gyilkos, Havária, Hiraeth, Icenap, Igor, Informer, Komodo, Mad Robots, nís, Oaken, Sirens Chant, Still Cold, Witchthrone.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Hell Vill és a Mad Scientist egyvelege, tehát a Mad Vill, akkor ne felejtsd el szemmel tartani az áprilisi megborulás facebook-eseményét, hogy garantáltan a tiéd lehessen az Early Bird-jegyek egyike!

A plakát zseniális grafikája Waldmann Bogi érdeme.

Hell Vill

Mad Scientist

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

Discover more from W a y o

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading