What’s Up? – Március 18-án rendezik meg az első Vittula Merch Madness-t! (03.01.)

Az eseményen képviselteti magát a Corbata Records, az ILL WILL records, a Trottel Records, az Itai Itai records, a 9 LIES, a Drinkin’ Beer In Bandana Records, a dzsukhell rekords, a Reaction fanzine, a Miner X Core- Fanzine és a The „G” Zone fanzine is.

Az underground zenei élet szerves részeivé váltak a disztrók, a független kiadók és a fanzine-ek. Legalább annyira esszenciálisak, mint a zenekari merch vásárlás egy-egy koncert alkalmával. Ezt a közösségi élményt hivatott még személyesebbé tenni az I. Vittula Merch Madness, ahol kimondottan a D.I.Y. kiadók, disztrók és fanzine-ek állnak a reflektorfényben, valamint olyan barátok, akik saját gyűjteményükből árulnak. A helyszín a Vittula sokat látott kiállítóterme, ahol minden lehetőség adott belefeledkezni a kínálat átböngészésébe és zavartalan beszélgetésekbe, egy-két sör társaságában.

Hajdu Andor ötletgazda és szervező így összegzi a kezdeményezést:

„Lassan két éve vagyok admin egy merch adok-veszek csoportban, amiben hazai és külföldi, használt és akár új zenekari cuccok találnak ismét gazdára, illetve ez idő alatt több, kisebb ruha- és egyéb vásárt, illetve jótékonysági licitet vittem már végig, persze baráti segítséggel, amit ezúton is köszönök! Ez a – Klub Vittula csapata által jóváhagyott, sőt támogatott – esemény ezek ötvözete, egy közösségi élmény, ahol egyszerre több kis kiadó, disztró és fanzine érhető el, nem mellesleg bővíthetjük zenekaros póló gyűjteményünket pár hiányzó darabbal.”

I. Vittula Merch Madness

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: