What’s Up? – A kitartás gyümölcse: Megjelent az EVERFLASH új száma, az Édenkert! (03.13.)

A modern metal zenekar frissen debütált szerzeménye A Dal 2023 e hét szombati második válogató adásban is helyet kapott.

Izgalmas fejleménnyel indult az EVERFLASH idei éve. Daluk, az Édenkert bekerült A Dal 2023-as kiírásának legjobb negyven produkciója közé, így március 18-án összemérhetik erejüket a srácok másik kilenc fellépővel. Tét az elődöntő! Az új single hangszerelése a 2000-es évek nu metal korszaka előtt tiszteleg.

A dal létrejöttében most is a hazai rock és metál színtér számos kiemelkedő alakja vett részt. A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek, Botlik Matyi (the Grenma, KIES) szakértelmével, a zseniális keverésért és masteringért Kiss Jocónak (Nova Prospect) jár ismét az elismerés. Az igencsak minőségire sikeredett szöveges videó Gerő András Péter (Kill Monday Management) érdeme.

Mit érdemes tudni az Édenkertről?

“A dal arról szól, hogy embernek lenni örök küzdelemmel jár, de sosem szabad feladni a reményt, bármilyen nehézség is jön szembe, legyen az járvány, háború, természeti vagy magánéleti katasztrófa. Ha kitartunk, egyszer elérünk a saját Édenkertünkbe, csak túl kell élni az utat.”

EVERFLASH – ÉDENKERT – Hivatalos Szöveges videó – A DAL 2023 TOP40

EVERFLASH

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: