What’s Up? – Klipes dalban debütál a Doggy Afuera énekese! (03.15.)

A veszprémi szabad formációs rock and roll zenekar új taggal bővült és vált teljessé.

Nagyjából egy évvel ezelőtt beszélgettünk az akkor még triumvirátusként funkcionáló Doggy Afuera srácaival, első EP-jük megjelenéséről és többek között arról is hogy énekes kerestetik a házuk táján. A pozíciót év elején töltötte be Váczi Violetta (Via), akivel azóta gőzerővel dolgoznak az első nagylemezükön, illetve a nemsokára megjelenő háromszámos második EP-n, melynek első dala ma este 18:00-kor lett felavatva. (Forgács Gábor, ezt úgy tűnik, hogy lekésted!)

Mit érdemes tudni a “Hear Me”-ről?

“A dalban 2 fiatal, egy fiú és egy lány szemszögéből látjuk a mai világot, mely számukra idegen, nem érzik magukénak, nem tudnak beilleszkedni a rendjébe. A sivár, érzéketlen közegben elveszettnek érzik magukat, értékrendjükkel teljes ellentétes dolgoknak kell megfelelniük, és tiszta szívükből gyűlölik az új status quo-t. A két szereplő meg is szólal a dalban, hangot szeretnének adni elégedetlenségüknek, az új rendet felállítókra és cinkosaikra olvassák bűneiket, azonban a tömegben hangjuk elveszik, nem hallja, nem veszi észre őket senki. Ezért kiáltják bele a világba: “Hear me!”

Elsőként egy, a csapatot egészében bemutató klipet szerettünk volna készíttetni. Emellett a dal hangulatához illő nyers, garázsos témában gondolkodtunk, ami passzol az egyszerű, kemény, világba-beleordítós hangulathoz. A klipet Pallagi Attilánál, az Amp Stúdióban rögzítettük, ezúton is köszönjük neki a munkálatokat!”

A teljessé vált Doggy Afuérát tavasszal több helyen is elcsíphetitek:Április 22-én Pápán a Nekem8-ban játszunk a Corvus zenekar társaságában, május 12-én Veszprémben a Teremben nyomjuk és az Amberjack vendégeskedik nálunk, majd május 19-én Budapesten a Gödör klubban hallhattok minket, ahol pedig az Amberjack lát minket vendégül.”

Doggy Afuera – Hear Me (Official Video)

Doggy Afuera

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: