Már itt van a kanyarban a Jótékonysági Merch Licit 2023-as kiadása (09.05.)

2023-ban nem kell decemberig várnod, hogy jót vegyél és jót tegyél! Hajdu Andor, a BARhole, a NuSkull és a Mögött Blog idén is összefog, hogy a legmenőbb merchek megvételével tudjon támogatni mindenki egy nemes ügyet. Ebben az évben az Ott-Hont Vadmentő és Közösségi Segítő Alapítvány működésének és lehető legeredményesebb tevékenységének megkönnyítése a cél.

A tavalyihoz hasonlóan, ezen alkalommal is közösségi gyűjtésre fog épülni a projekt. A szervezők október 16-ig várják a felajánlásokat (jó állapotú zenekari merch: póló, felvarró, CD, lemez, bármi), amiket a BarHole Musicban lehet leadni (Budapest, VII. kerület, Dohány utca 7., nyitvatartási időben, hétfőtől-szombatig 17 órától zárásig).

Az összegyűlt holmik online licitje október 18. és október 25. között zajlik majd, a BARhole Music Facebook-oldalán. A licit startja után mi is megosztjuk az idei kínálathoz kapcsolódó posztot, így garantáltan nem maradtok le a zenekari ereklyékről!

Az átadás egy Halloween partyval egybekötött ceremónia keretein belül történik, október 31-én a BARHole-ban. Az estén a Rockcsé Allstarz felel majd az utánozhatatlan hangulatért, a bevállalósabbak pedig jelmezversenyre is nevezhetnek, és további meglepetésekre is lehet számítani. Ha van rá lehetőség, az ünnepélyes, maskarás átvételt, illetve a meghitt megborulást ne hagyjátok ki!

A részletekért és friss információkért kövessétek az esemény Facebook-oldalát.

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: