Október 27-én adja ki új EP-jét a Sentinels (10.10.)

Az amerikai progresszív metalcore zenekar a napokban bemutatta új énekesét a “Glitch” című számuk felavatásával párhuzamosan. Egyúttal a karrierjük következő mérföldkövét jelentő “In Limbo” EP-nek az érkezését is bejelentették, ha keveselnénk a friss fejleményeket.

A Sentinels komoly változáson esett át nyáron, amikor a banda frontembere, Josh Hardiman a távozás mellett döntött az egészsége érdekében, miután egyre több probléma volt a hangjával az elmúlt időszakban. A zenekar Kenny Stroh személyében találta meg azt, aki betöltheti a keletkezett űrt. A Sentinels tagjai október 4-én, a Glitch megjelenésének napján hivatalosan felfedték, hogy újra négy ember alkotja a csapatot. Sőt! Nem megállva ennyinél, hírül adták egy háromszámos EP eljövetelét is. Az In Limbo október 27-én válik elérhetővé a SharpTone Records YouTube-csatornáján. A Glitch mellett a címadó In Limbo, illetve további egy dal, a Nomadic megjelenése várható.

A zenekar dobosa, Dave Rucki ekként nyilatkozott az EP-ről:

„Az In Limbo bemutatja a jellegzetes hangzásunkat, néhány új textúrát is tartalmazva, amelyeket már régóta szerettünk volna kipróbálni. Most, hogy Kenny is csatlakozott hozzánk, valóban lehetővé tette számunkra, hogy fokozzuk az agresszivitást, amire a stílusunkban törekedni szoktunk. Ez csak a kezdete annak, ami a zenekarként való fejlődésünk következménye, és nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy az emberek végre meghallgathatják.”

A banda új énekese, Kenny Stroh lelkesen osztotta meg, hogy miként éli meg a csatlakozást:

„Én sem lehetnék ennél izgatottabb, hogy ennek a zenekarnak a tagja lehetek. A Sentinelsben játszani egyszerűen hihetetlen. A következő fejezet számunkra határozottan olyan, amit már alig várunk.”

Sentinels

SharpTone Records

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d