Féregjárat: Új dal és klip a Bloody Holly and the Ricketz-től (10.10.)

Kivételesen egy magyarul megírt számmal támad a véresen komolytalan punkzenekar. A Féregjárat klipjében feltűnik Varga Zoltán “Takony”, a CPg basszusgitárosa is, aki a hangját adta a dalhoz.

Befutott a hazai horror punkok legújabb alkotása, a Féregjárat. A dal különlegessége, hogy Varga Zoltán “Takony”, a legendás szegedi CPg oszlopos tagjának vendégszereplésével született meg. Taki ezúttal egy új szerepkörben próbálhatta ki magát, miután egy közös éneklésre kapott felkérést.

A Féregjárat a zenekar első magyar nyelven íródott szerzeménye, amiben kíméletlenül kapjuk az arcunkba az általuk képviselt abszurd fekete humort. Mindezek mellé pedig hoztak egy stúdiózós videót, természetesen férgekkel megtámogatva.

Mit érdemes tudni a Féregjáratról?

Taki az alábbi szavakkal összegezte a közreműködést és a dal létrejöttét:

“Azzal kerestek meg tavasszal, hogy énekelnék-e egy számot velük? Éppen volt a ládafiában egy kidolgozni való számcsírácska. Azt felajánlottam… Olyan zenét rittyentettek belőle, hogyaszongya… na ilyet. Végül arra is rá tudtak beszélni, hogy énekeljek velük pár részben. Én megtiszteltetésnek vettem. Csakis nagy hangerővel kéretik meghallgatni! Fogadjátok szeretettel!” 

A zenekar tagjai a következő gondolatokkal egészítették ki az elhangzottakat:

“Mikor jött az ötlet, kicsit lehetetlennek tűnt a kivitelezés, mivel Zoli külföldön él. Szerencsére igent mondott, és amire nem is számítottunk, küldött egy dalvázlatot is. Aztán nyári hazalátogatásakor lekirándultunk Szegedre az R and R Sound Studioba, az egészről pedig naná, hogy készítettünk videót is. A forgatás során egyetlen csontkukacnak sem esett bántódása.” 

Ha tetszik az, amit a Bloody Holly and the Ricketz képvisel, akkor egy szavazat leadásával segítheted a térhódításukat az idei Klipszemlén. A White Magic Kills című számuk videójával neveztek, amit itt tudsz lecsekkolni. A közönségszavazás ezen a héten zajlik le, azaz október 15-ig voksolhatsz a kedvenceidre.

Bloody Holly and the Ricketz

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d