On The Horizon: INVERNO (06.17) #21

A frissen alakult olasz INVERNO zenekar nemrég jelentette meg legújabb kislemezét, mely a “Lands” névre hallgat. A legújabb On The Horizonban ezt ajánljuk figyelmetekbe! Vágjunk bele!

Zenekar: INVERNO (ITA)

Dal: Lands

Stílus: Metalcore

INVERNO háttértörténete:

Az INVERNO egy új, összesen 5 tagot számláló metál zenekar Olaszországból! 2021-ben alakultak meg és nyerte el felállásuk a jelenlegi formáját! Áprilisban jelent meg legelső kislemezük, ezt pedig legújabb számuk, a „Lands” követi!

Diszkográfia:

  • Hollow (Single) – 2022
  • Lands (Single) – 2022

Jelenlegi felállás:

Simone - Vokál
Diego DD Cavalotti és Daniele Salomone - Gitár
Dan Arisi - Basszusgitár
Nico Pedrali - Dob

Miről szól a “Lands”?

“A „Lands” egy dal az elveszettnek érzettségről, arról hogy nem ismersz már rá önmagadra! Lassú riffek, dühös screamek és ábrándozó hangulatú refrén. Egyértelműen ez eddig a leinkább „Invernosabb” számunk! Célja hogy a hallgatót a bandával együtt, a hangzásán és hangulatán keresztül egy utazásra vigye!”

INVERNO – Lands

Miért lehet a “Lands” a Te számod? Ha szereted a kicsit merengősebb hangulatú, de karcolós, dallamos refrénekkel és a veretős breakdownokkal megtűzdelt metalcore-t, akkor mindenképp érdemes egy esélyt adnod a “Lands“-nek! Levezetésnek pedig ajánlom kistestvérét, a Hollow kislemezt is!

Mire számíthatunk a jövőben az INVERNO-tól? A két tavaszi single után szinte biztosra vehetjük, hogy hallani fogunk még a zenekartól további kislemezeket, de egy EP vagy egy album sem lehet kizárva!

Ha tetszett a “Lands” hangzása akkor az alábbi linkeken mindenképp kövesd be a zenekart, hogy ne maradj le a legújabb megjelenéseikről!

INVERNO

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: