What’s Up? – Augusztus 19-én érkezik a Starset és a Breaking Benjamin közös száma, a Waiting On The Sky To Change! (08.05.)

Két hét múlva jelenik meg a Starset legújabb dala, a Waiting On The Sky To Change, a Breaking Benjamin közreműködésével! A szám érdekessége, hogy korábban már egyszer napvilágot látott a Downplay fennállásának idején, de most egy új arculatot kapva, némi leporolás után ismételten a nagyérdemű elé tárják.

A Downplay hamvaiból megszülető Starset ma már viszonylag népszerűnek számít világszerte. 2023 márciusában, az európai “Horizons” turné keretei között Magyarországra is ellátogatnak majd. A koncertnek az Akvárium Klub fog otthont adni, ahol megvan rá az esély, hogy a Waiting On The Sky To Change is terítékre kerül a zenekar negyedik albumának dalai mellett! A Starset-et megelőző hard rock formáció egyik számának felkarolása nem újkeletű jelenség. A közkedvelt My Demons, a Dark On Me, a Let It Die vagy a Down With The Fallen is a Downplay korszak szüleményének tekinthető, még ha ezek nagyja nem is képezte a zenekar diszkográfiájának részét, legfeljebb csak egy-egy fellépés alkalmával voltak hallhatók a Starset-es kiadásuk előtt. A Waiting On The Sky To Change szemben az előbb említett dalokkal feltűnik a 2011-es Beyond The Machine albumon és annak 2013-as akusztikus változatán, a Stripped-en is. Ezek alapján már sejthető, hogy nagyjából mire számíthatunk augusztus közepén! A külön izgalmat a Starset-tel baráti viszonyt ápoló és a zenekart nem titkoltan inspiráló Breaking Benjamin asszisztálása adja meg. A konkrét megjelenési időpont (ami várhatóan helyi idő szerint a késő esti órákban lesz) megismerése érdekében érdemes figyelemmel követni a zenekar közösségi média felületeit és YouTube csatornáját, ha az elsők között szeretnéd meglesni a Waiting On The Sky To Change-et!

Downplay – Waiting On The Sky To Change

Downplay – Waiting On The Sky To Change (acoustic)

Starset

Linkek a “Waiting On The Sky To Change” előmentéséhez: “Waiting On The Sky To Change” STARSET / BREAKING BENJAMIN

Kapcsolódó tartalom:

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: