What’s Up? – Megjelent a Vented második dala, a The End Game, az idén érkező debütáló nagylemezükről! (08.12.)

Augusztus másodikán jelent meg a Vented második kislemeze a zenekar közelgő debütáló albumáról. A ‘The End Game’-hez egy videoklip is készült, garantálva a tökéletes élményt!

A Vented egy amerikai-magyar koprodukciós metal zenekar. Tagjai a volt Chimaira tagok: Sean Zatorsky és Austin D’Amond. Emellett a billentyűknél Simon C. Bondar a White Tigerből foglal helyet, a magyar Omega Diatribe oszlopos tagja Hájer Gergő pedig gitáron közreműködik. A kezdeti felállás tagja volt a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt legenda, Joey Jordison is. Az ő szellemiségét továbbvíve készült el a “Cruelty And Corruption” névre hallgató nagylemez. ami a banda tervei szerint még idén megjelenik!

Mit érdemes tudni a The End Game-ről?

Sean Zatorsky (énekes) az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:
“A dal központi témája egy halálos játékról szól, melyben minden törékeny egyensúlyban van. Egy rossz döntés vagy mozdulat könnyedén a pusztulás szélére sodorhat!”

Majd Hájer Gergő (gitáros) tette hozzá:
“Alapvetően a ‘The End Game’ című tétel egy bónusz dal lett volna a lemezen, de a felvételek végére úgy éreztük, hogy annyira erős lett a végeredmény, hogy inkább egy klipes dallá avanzsálódott. Sajnos Joey már nem hallhatta ezt a track-et, hiszen a halála után íródott, viszont az atmoszférája végig velünk volt a dalszerzés folyamán. Szóljon az ő emlékére ez a dal!”

Simon C. Bondar (billentyűs, sampleres) pedig így folytatta:

“A track iszonyatosan groove-os és brutális, amit Sean a védjegyének számító felemelő refrénnel koronáz meg. Austin dobjátéka teljesen új szintre emelte a dalt, a demókhoz képest! Egy rendkívüli dobossal visszük tovább Joey örökségét!”

Austin D’Amond (dobos) pedig az alábbiakkal nyugtázta:
“Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy a srácokkal együtt zenélhetek. Elmondhatatlanul durván szól ez a lemez, amit összeraktunk. Olyan, mint amikor meghallottam az első Slipknot korongot…”

VENTED – The End Game

Vented

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: