Spotlight – The Aphotic Strain: God Eater (09.20.)

Újult erővel csapnak le a The Aphotic Strain tagjai legújabb kislemezükben, a God Eaterben. Ez még csak a kezdet!

Zenekar: The Aphotic Strain (HUN)

Dal: God Eater

Stílus: Death metal

Megjelenés időpontja: 2022/09/17

A korábban Spreading néven futó zenekar most vadonatúj felállással és névvel folytatja tovább a döngölést. Az új formációt The Aphotic Strain-re keresztelték és rögtön ki is adták a legelső dalukat a God Eatert, mely igazi hamisítatlan death metal zúzda lett. Az új dalt még idén egy album fogja követni! A Palingenesis idén novemberben lát majd napvilágot.

Miről szól a „God Eater” című szám?

“A God Eatert sokban inspirálta az SCP univerzum sarkicism vallása. Egy rituálét mutat be, ahol istenük egy darabját egyik önkéntes tagjukba idézik, majd felfalják a testét, ez által kerülve közel az apoteózishoz. A maradványokat ezek után elültetik, ahol az istenhús kicsírázik, létrehozva a közösség új generációját.”

Mire számíthatunk a Palingenesistől? Milyen témákat fog feszegetni?

“A Palingenesis album részben a korábbi dalok újragondolt, ‘újjászületett’ verzióját tartalmazza, új szövegekkel, amik inkább tükrözik a jövőbeni terveinket. A szövegek kozmikus és body horror témákat tartalmaznak, egy-egy rövid sztorit mesélnek el, legyen szó egy űrből jövő szekvenciáról, ami egy portál elkészítésének instrukcióit tartalmazza, egy ősi biomechanikus óriásról mely világokon takarítja be az életet, vagy egy húsmeteorról, mely egy kisváros mellé becsapódva mérgezi meg először az emberek álmait, majd a testüket.”

Mik a terveitek a jövőre nézve?

“Az album kiadását követően szeretnénk minél többet koncertezni, kicsit megismertetni az emberekkel az új felállást, majd az old school death metal vonalról kicsit elkanyarodni progresszívebb, esetleg technikás death metal irányba.”

The Aphotic Strain

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: