What’s Up? – Új kislemezzel támad a Vented! (09.23.)

My Desire címmel jelent meg ma az amerikai-magyar koprodukciós Vented legújabb dala!

A ‘Requiem For Myself‘ és a ‘The End Game‘ elnevezésű kislemezek után most itt van a harmadik single, a ‘My Desire‘, ami ezúttal egy gyorsabb, de iszonyúan húzós groove-okat tartalmazó darab, a 13 dalt tartalmazó ‘Cruelty And Corruption‘ nagylemezről, mely a zenekar tervei szerint még idén megjelenik.

Mit érdemes tudnotok a “My Desire”-ről?

Sean Zatorsky (énekes) az alábbiakat nyilatkozta a dal kapcsán:
“Mikor megszületett a dal, már akkor tudtam, hogy ennek kell lennie a lemez egyik előfutára. A szöveg központi témája vágyaimról szól, hogy önmagam legyek, és feszegessem a határaim. Szinte egyfajta ego halál, ami segít abban, hogy addig nyomjam a dolgokat, amíg akár a lehetetlent is el tudom érni és ne tarthasson vissza semmi az életben. Ebben a dalban szinte teljesen megváltoztattam az énekstílusomat, hogy megmutathassam a dallamos képességeim is, amit az előző zenekaraimban nem igazán tudtam kamatoztatni. Ezzel a dallal kezdődött a “Cruelty And Corruption” lemezünk irányának meghatározása.”

Majd Hájer Gergő (gitáros) tette hozzá:
“A My Desire c. dal volt az első track, amit összeraktunk Sean-nal, ezért különösen fontos szerepet tölt be számomra a lemez repertoárjából. A harmadik dal hallatán már tisztulhat a kép a hallgatóság számára, hogy nagyjából mi várható a nagylemez további nótáival kapcsolatban. Kíméletlen groove-ok, izgalmas sample-ökkel megvadítva, a vokálok pedig tele vannak érzelmekkel. Én iszonyatosan rajongok ezért a lemezért és alig várom, hogy ti is halljátok!”

Simon C. Bondar (billentyűs, sampleres) pedig így folytatta:

“Számomra ezen dal a régi sulis Machine Head időket idézi, ami alapvetően nagy hatással volt ránk a lemez megírása közben. Ultra súlyos riffelés és grooveolás zajlik végig a track-en, amit Sean egy embertelenül fogós refrénnel koronáz meg! Kihívás és egyben rendkívül szórakoztató volt a billentyűkön, illetve a sample-ökön dolgozni, hogy az kellően megtámogassa a témákat!”

Austin D’Amond (dobos) az alábbiakkal nyugtázta:
“Imádom Gergő dalszerzési stílusát, ami a dobjátékommal szerintem egy még magasabb szintre emelkedett. Brutálisra sikerült a lemez ez kétségtelen. Öröm számomra, hogy részese lehetek!”

VENTED – My Desire

Vented

Kapcsolódó tartalom:

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d