What’s Up? – Megjelent a svéd Tears Of A Fallen Hero debütáló albuma! (02.04.)

A “Save Us From Ourselves” előzetesen kiadott számain túl öt új dalt ismerhetünk meg a szárnyait bontogató pop punk-zenekartól.

A tizenegyszámos lemezt tegnap, azaz február 3-án avatta fel a svéd banda. A Save Us From Ourselves eredetileg tavaly ősszel jelent volna meg, de végül változtak a tervek, módosult a korong felavatásának időpontja. Decemberben a zenekar a Stay Away című single megosztásával tette könnyebbé a várakozást a követőik számára. A Tears Of A Fallen Hero történetéről bővebben olvashattok egy 2022-ben elkészített On The Horizon cikkünkben.

Mit érdemes tudni a “Save Us From Ourselves”-ről?

“Az album témáit tekintve többek között arra összpontosít, hogy mit gondolunk a “Me, myself and I”-mentalitású társadalomról, és miként bánunk egymással, a minket körülvevő környezettel, azaz a Földdel. A szerelemről és a velejáró nehézségekről is szót ejtünk egy-egy dalunkban, illetve arról, hogy egyesek képesek lemondani a saját sorsuk formálásáról egy szekta vagy egy személy kedvéért.”

“Az album mondhatni egy DIY alapú munka gyümölcse. A legtöbb dalszöveget közösen írtuk, egészen addig a pillanatig csiszolva mindegyiket, amíg nem éreztük megfelelőnek a végeredményt. A lemez elkészítésében egy stúdióval rendelkező barátunk is sokat segített.”

Tears Of A Fallen Hero – Save Us From Ourselves

Tears Of A Fallen Hero

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: