Program Neked: MAD VILL (03.07.)

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, közös fejezet nyílik a Hell Vill Fesztivál és a Mad Scientist sörfőzde életében egy egyedülálló együttműködés képében: három nap, 26 zenekar, közönségkedvenc kraft sörök és az underground színe-java!

A MAD VILL-re keresztelt debütáló esemény április 28-30. között, a kőbányai MAD KERT-ben kerül megrendezésre, az ország egész területéről érkező fellépőkkel:

13Demölisher87/ Another way/ Atak/ Auraleak/ Aze N/ Backtothestreet/ Beerzebub/ BIPØLARIS/ Crippled Fox/ Cross Joint Crash/ Cvlt of Grace/ Devoid/ Ghost Toast/ Gyilkos/ HaváriaHiraeth/ Icenap/ Igor/ Informer/ Komodo/ Mad Robots/ nís/ Oaken/ Sirens Chant/ Still Cold/ Witchthrone/ after: Rockcsé Allstarz & DJ NuSkull.hu

A koncertek mellett az érdeklődők betekinthetnek Magyarország egyik legütemesebben fejlődő kisüzemi sörfőzdéjének kulisszái mögé, irányított főzdetúrára invitálva, ahol a klasszikusokon túl a merészebbek megkóstolhatják a Mad Scientist sörkülönlegességeit is. A látogatók továbbá válogathatnak az Empire Merch és a Drinkin’ Beer in Bandana Records ruházati- és disztró kínálatából.

A kezdeményezés nem titkolt szándéka, hogy ezek a szinergiák egy helyen központosulhassanak Budapesten is, a rétegzene- és a rétegsörök rajongóinak találkozásával.

A jegyekre és a bérletekre az alábbi felületen csaphattok le.

Hell Vill

Mad Scientist

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: