What’s Up? – Novemberben Budapestre látogat a Future Palace! (04.13.)

A német poszt-hardcore trió november 17-én fog színpadra lépni az Analog Music Hall-ban. A jegyértékesítés már javában zajlik, az előzenekarok beharangozása később válik esedékessé.

Új koncerthelyszíneket jelentett be a Future Palace. Az Arising Empire lemezkiadó kötelékébe tartozó zenekar második albuma, a Run tavaly látott napvilágot. A feltörekvő csapat egyáltalán nem vesztegeti az idejét, mindent megtesznek, hogy minél több országba eljuthasson az új lemezük. A mai napon nyilvánosságra hozott svájci, dán, svéd, osztrák és német fellépési helyszínek mellett Budapest is helyet kapott. A koncert megszervezéséről a CONCERTO Music gondoskodik. Ha még nem hallottál a Future Palace-ról (az Electric Callboy előzenekaraként már akár szombaton is láthatod, illetve hallhatod őket), akkor az alábbi klip segítségével egy kis ízelítőt kaphatsz a zenéjükből:

A jegyértékesítés már kezdetét vette a Tixa felületén. Az early bird belépők ára 5900 forint, míg az elővételes jegyeket 6900 forintért, a normál belépőket pedig 7900 forint tudjátok majd beszerezni. Az előzenekarokról még nincs információ, így érdemes figyelemmel követni mind a novemberi veretés Facebook-eseményét, mind a zenekar oldalait.

Future Palace

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d