What’s Up? – Amikor már kevés a 4/4: Zenei workshop est a Barholeban! (04.16.)


Érdekel a dalszerzés csínja-bínja és nincs még programod szerda estére? Ne aggódj, most már van!

Április 19-én, szerdán este 18 órától kerül megrendezésre a music360 rendhagyó eseménye, melynek keretei között 3 különböző zenekar lát majd el rengeteg hasznos tippel és tanáccsal annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki dalszerzői ambícióidból.

Három különleges stílusban alkotó formáció és művész – Három interaktív dalszerző workshop egy este alatt! Egyedülálló dal- és lemezírói gondolkodás, nem szokványos hangszerek és ritmusok, koncepciók, fogások, műhelytrükkök – ezekkel a kulcsszavakkal lehetne összefoglalni a music360 EXTRA-t.

Az AZUTMAGA zenekar tagjai magával ragadó, pszichedelikus/progos stoner/sludge metalt játszanak, ráadásul ezt az organikus, lüktető zenét matematikai alapú kompozíciós módszerekkel írják – és van hozzá saját mitológiájuk is.

A PURKÁR zenekar az Entrópia Architektúra énekeseinek intimebb, és (ha ez egyáltalán lehetséges) még rendhagyóbb zenét játszó formációja: a noise-t és a martial industrialt keverik a népzenével! Megtudhatjuk, hogyan, milyen dalszerzői metódusokkal, koncepcióval és milyen technikai háttérrel állnak neki ennek a nem mindennapi feladatnak.

SÖPTEI BALÁZS az improvizációs jazz-metal Kajgün és a modern, progos Auraleak zenekarok dalszerző gitárosa, aki alapból eléggé furcsa hangzásokat és törtebb ütemeket kedvel – mi több, készíttetett magának egy olyan gitárt, amit konkrétan az ő kezéhez terveztek. Módszereiről, gondolkodásmódjáról és a custom made gitárról is lesz szó, sőt, be is röffenti majd a különleges hangszert.

Facebook-esemény: https://fb.me/e/2k6rUVWsx

AZUTMAGA

Purkár

Söptei Balázs

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: