What’s Up? – Vented: Érkezik a “Cruelty And Corruption” vinyl kiadása! (04.23.)

Az amerikai-magyar koprodukciós zenekar tavaly decemberben kiadott debütáló albuma május 5-étől bakelitként is elérhetővé válik a nagylemez CD kiadásait követően.

A Vented első albuma, a “Cruelty And Corruption” hozta azt a minőséget, amire előzetesen számítani lehetett. A lemezről, illetve a zenekar eddigi munkásságáról bővebben írtunk a Cruelty And Corruption-lemezkritikánk során, így ha még új névként cseng számodra a Vented, akkor érdemes lehet lecsekkolnod! A pozitív szakmai és követői visszajelzések hatására a banda tagjai amellett döntöttek, hogy a vinyl változat kiadására is lenne igény. Az arany-fekete korongról lentebb láthattok képet, ha felkeltette az érdeklődéseket, és szívesen támogatnátok a zenekart, vagy csak bővítenétek a gyűjteményeteket egy újabb példánnyal.

HK Krauss (a lemez producere és hangmérnöke) az alábbiakat fűzte hozzá a vinyl megjelenéshez:
“Alapvetően a zene jellegét tekintve semmiképp sem akartunk egy műanyag, túl modern hatású megszólalást kapni már a CD maszternél sem. Azt akartuk, hogy az élő zene érzete domináljon, átjöjjenek azok az érzelmek, amiket rejtenek a dalok és szónikusan úgy üssön, ahogy azt manapság elvárják a hallgatók. A vinyl megjelenéshez készült maszterrel pedig egy még részletesebb formában hallhatjátok a korongot, mint eddig!”

Majd Sean Zatorsky (énekes, dalszövegíró) folytatta:
“Rendkívül örülök, hogy a kiadónk lehetővé tette, hogy a “Cruelty And Corruption” vinylen is megjelenhet! Elképesztő belegondolni, hogy mennyi minden történt az elmúlt 2 évben, mióta összeálltunk Gergővel. Számos hátráltató tényező és tragédia után véghez vittük a lemezmegjelenést kétféle CD kiadásban és most jön egy káprázatos, 180 grammos arany/fekete splatter vinyl kiadás. Alig várom, hogy a kezemben tartsam és a tű alá tegyem a korongot!”

Videóüzenet a bakelit bejelentéséről:

Végül pedig Hájer Gergő (gitáros, dalszerző) tette hozzá:

“Elképesztő, hogy mennyi szeretetet és támogatást kaptunk a lemezmegjelenés óta, mind a hallgatóság, mind pedig a szakma felől, világszerte. Nélkületek nem jöhetne most létre ez a vinyl megjelenés! A bakelitnyomáshoz készült új maszter fantasztikus! Még mélyebbre kalauzol titeket a részletekbe, őszintén ajánlom mindenkinek.”

Vented

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: