What’s Up? – Barázdák: Új BIPØLARIS-dal a diszharmónia üstjéből! (07.11.)

Az ember és a korunk (egyik) tragédiáját vegyítő számmal hevíti a lelkeket a BIPØLARIS. A meghallgatás előtti bemelegítő kérdésnek: Hogy, és miért süllyedtünk ennyire mélyre?

A Barázdák megjelenése nem nevezhető teljes egészében meglepetésnek, hiszen a zenekar már jelezte, nem állnak meg a Karcinogen elkészítését követően. Az új szerzemény Madách Imre méltán ismert művét, “Az ember tragédiája” című klasszikust helyezte középpontba, alapos elgondolkodásra sarkalva a közönséget. A súlyos sorokat számtalan esemény aktuálissá teszi, ezek közül a győri zenekar tagjai a szomszédos Ukrajnában zajló orosz-ukrán háborút emelték ki ihletforrásként és változások kedvezményezésére ösztönzőként. A Barázdák után a Terhek című dal új verziójával fog folytatódni a sor a közeljövőben.

“A dalt részben a szomszédunkban dúló konfliktus és kortörténeti tragédia, részben pedig Madách Imre “Az ember tragédiája” című műve ihlette. Magába a szövegbe is került belőle némi idézet, így a mű alapján készült animációs filmből készítettünk egy rövid vizuális interpretációt. Hatalmas kösz a közreműködéshez Beerzebubnak, a dögös hangú sörsátánnak.”

BIPØLARIS – BARÁZDÁK (Visualizer)

BIPØLARIS

Nyitókép: Lerch Péter

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: