Shipwrecked: Új dallal és egy fontos bejelentéssel törte meg a csendet az Icenap (09.13.)

A Shipwreckedet már a ma esti koncerten lehetőségetek lesz testközelből átélni és egy új kedvencként a szívetekbe zárni, jövőre pedig a zenekar első EP-je lesz terítéken.

Az Icenap a tavalyi, kiváltképpen bőtermő évet követően (2022-ben összesen öt számmal jelentkeztek a srácok) az idei esztendőt elvonulósabbra vette, kevesebb fellépéssel és megjelenéssel. Ennek oka nem más, minthogy 2024-re egy új EP-vel készülnek, azaz egyre jobban közeleg a nagy dobás pillanata. Az új dallal egy korszak lezárul a banda életében, amit velük együtt stílusosan elbúcsúztathattok a Dürer Kertben, az Acres és a Skywalker jelenlétében.

Mit érdemes tudni a dalról?

“Ez az utolsó amit ilyen singleként kiadunk, ugyanis végre elkezdtünk dolgozni első összefüggő anyagunkon, ami egy EP formátumában fog megjelenni a következő év első felében remélhetőleg és csupa új dalokat tartalmaz majd, és a főleg nu metalos megoldásoktól is némileg elrugaszkodik majd, több korai kétezres évekre jellemző poszt-hardcore behatással.

A Shipwrecked tehát a zenekar első korszakának lezárása, a videós képanyagot a gitáros Kádár Robi készítette extra slow-mo technikával, a zenét pedig ismét Dési Kristóf basszer jegyzi.”

ICENAP – Shipwrecked (Official Music Video)

Icenap

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: