Puncture Wounds to Heaven: Íme az első single a Casey következő nagylemezéről (09.16.)

A walesi poszt-hardcore zenekar egy kis ízelítőt adott a harmadik albumából.

A Casey tavaly decemberben tért vissza egy jelentősebb kihagyást követően. Az underground közeg egyik legnagyobb reménysége 2018 végén egy zsákutcához ért, miután a banda tagjai úgy érezték, eljött a projekt szüneteltetésének vagy esetleges befejezésének ideje. Eredetileg csak azt tervezték, hogy néhány dal és koncert erejéig szakítják meg a hiátust, aztán meglátják a továbbiakat, de szerencsére azóta már kitűzték a harmadik album megalkotását is. A Puncture Wounds to Heaven az első single-ként kiadott szerzemény az elkövetkezendő lemezről. Minőségét és kreativitását tekintve hozza azt a szintet, amiért a Casey kedvenccé válhat többeknél is, ha a régebbi dalok és albumok még nem érték el ezt a hatást.

Mit érdemes tudni a “Puncture Wounds to Heaven”-ről?

Tom Weaver, a zenekar énekese a következőket nyilatkozta a dalról:

“A ‘Puncture Wounds to Heaven‘ középpontjában az apátia és az ebből fakadó bűntudat áll. Az “ismét levegőt veszek egy pillanatra”-érzés, amikor rövid időre kikerülsz egy depressziós epizódból, és felméred, hogyan alakult körülötted az élet. Ez egy központi téma, amely végigvonul az új lemezen.”

A banda frontembere hozzáfűzte még az elhangzottakhoz az alábbiakat:

“A harmadik korong mind a vokál vonatkozásában, mind zeneileg a legambiciózusabb lesz, amit valaha csináltunk, de mégis tipikus Casey-lemeznek szánjuk.”

Casey – Puncture Wounds to Heaven (Official Video)

Casey

Nyitókép: Martyna Bannister

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: