November végén debütál a Soulharbour első nagylemeze (09.26.)

A közelgő albumról ma jelent meg a harmadik single, a Lost. Az új dal kiadásával párhuzamosan a zenekar tagjai bejelentették, hogy november 29-én érkezik az “Odyssey” című lemez.

Májusban lehetőségünk volt beszélni a srácokkal egy interjú keretei között, ahol azt is elárulták, hogy a Split után két számot szeretnének a nagyközönség elé tárni, hogy aztán az év utolsó harmadában jöhessen az első Soulharbour-lemez. Tartva magukat a terveikhez, három dalt követően eljött a nagy bejelentés pillanata! Még mielőtt rátérnénk a nagylemezre, következzen pár információ az új szerzeményről.

Miről szól a “Lost”?

“A Lost azt az állapotot dolgozza fel, amikor a kilátástalanság, a közöny és az önsajnálat teljesen megbénít minket. Amikor teljesen elveszettnek érezzük magunkat, olykor mérhetetlen dühöt érzünk önnön tehetetlenségünk felett és mivel nem racionális a viselkedésünk és nem látunk tisztán, nem is feltétlenül tudjuk mi okozza ezt az állapotot. Ez egy borzasztóan mély gödör, amiből gyakran csak külső segítséggel tudunk kimászni, viszont a kétségbeesettségünk közepette gyakran bántjuk azokat az embereket is, akik a legközelebb állnak hozzánk.”

A dal keverését, a masterelését Mede György végezte, a videót és a grafikákat Kulutácz Endre készítette.

SOULHARBOUR – LOST (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Visszatérve az üdvözlendő hírre, november végén nem csak az ősz kerül elbúcsúztatásra, hanem az “Odyssey” felkonferálásának is szem-, illetve fültanúi lehetünk. Nézzük, hogy eddig mit tudunk a lemezről!

Mit érdemes tudni az “Odyssey”-ről?

“Az album az eddig megjelent három dallal együtt, összesen 9 tételt fog tartalmazni és elérhető lesz YouTube-on, illetve az összes nagy, nemzetközi stream szolgáltató felületén is.

A hanganyag keverése, ahogy mindig, most is Mede György keze munkáját dicséri, az albumborító pedig Kulutácz Endre műve.”

Soulharbour

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d