Stonerforgács: Útnak indult a Stonerblog és a Fémforgács közös vlogsorozata (10.24.)

A kollaboráció gyümölcse lényegében egy stoner zenei körkép, némi kitekintéssel. Az első felvonás többek között kitér a nagyvilág főbb fejleményeire, hazai megjelenésekre, az idei Alpárfesztre, a műfajhoz köthető promóterek egy részére, és még programajánlót is tartalmaz.

Elindult a Stonerforgács, a stoner rock világának minél alaposabb bemutatására és támogatására törekvő vlogsorozat. A nagyjából háromhavonta visszatérő videós magazin számos érdekes és aktuális témával várja az érdeklődőket, stabil forrást biztosítva azoknak, akik a stoner rock- vagy éppen a desert rock-közegből keresnek új kedvenceket. Ebben az évben még érkezni fog egy rész, így érdemes figyelemmel kísérni mind a Stonerblog, mind a Fémforgács közösségi média felületeit!

Mit érdemes tudni a Stonerforgácsról?

A nagyjából egyórás vlogban Niko (Stoner.blog.hu) és Sanyi (femforgacs.hu) több rovatban mutatja be többek között Stoner a nagyvilágból alcímmel a stoner/desert rock-színtér aktualitásait, beszélnek a Queens Of The Stone Age idei lemezéről. Ezen kívül megemlékeztek az Alpárfesztről, valamint visszatekintenek és bemutatják a kultikus hazai Born33 második lemezét. Szó esik a zenei promócióról is.

A Stonerforgács a tervek szerint egy negyedévente jelentkező műsor lesz, aminek idén még várható egy darabja.

StonerForgács

Stonerblog

Fémforgács

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d