Spotlight: Dreamscapes – Wasteworld (07.16.)

Az ausztrál Dreamscapes zenekar július elején tárta a nagyérdemű elé legújabb, számszerint ötödik kislemezét, melyen nem más működik közre mint CJ McMahon, aki a deathcore színtér legendás alakja! A legújabb Spotlight-ban most a Wasteworld című számmal ismerkedhettek meg!

Zenekar: Dreamscapes (AUS)

Dal: Wasteworld

Stílus: Metalcore

Megjelenés időpontja: 2022/07/01

A Wasteworld egy sokszínű kislemez melyben több különböző zsanra elemei keverednek. Megvannak a metalcore-os gitártémák és a dallamos kórus, a helyenként rappelős szegmens csempész a számba egy kevés nu-metált, a breakdownban saját műsoridejét követelve beköszön a djent, végül pedig CJ hozza a deathcore-t a világvégével együtt, megkoronázva az egész dalt! Ha szereted a fentebb említett műfajokat, akkor a Wasteworld-el nem tudsz mellélőni!

Miről szól a Wasteworld?

“A Wasteworld egy disztópikus jövőről szól, ahol az emberiség romba döntötte a saját civilizációját főképp a nagy vállalatok mesterkedése által!”

Mesélnél nekünk a CJ McMahonnal való együttműködésről? Milyen volt vele együtt dolgozni? Hogyan jött létre a kollaboráció?

“CJ egy pokolian erős énekes! Az ablaküvegek is beleremegnének, ha elkezd screamelni és esküszöm éreztem, ahogy a csontjaim is ugyanezt teszik! Csodálatos élmény volt vele dolgozni. Egy rettentően profi, mégis nagyon laza ember, aki szívesen benne volt bármiben, amit kértünk tőle! Egy Facebook posztban jelezte anno, hogy szívesen vállal néhány közreműködést, mi pedig egyből lecsaptunk a lehetőségre!”

Mire számíthatunk a jövőben?

“Még több zenére!”

Ha felkeltette érdeklődésed a Dreamscapes, akkor az alábbi linkeken mindent megtalálhatsz róluk!

Dreamscapes

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: