On The Horizon: RIVER STOLE GODS (10.27.) #26

On The Horizon rovatunk következő állomása a 2019-es alapítású német modern metalcore zenekar, a RIVER STOLE GODS csapata és legújabb kislemezük, a “Holding On“, amely egy hármas trilógia első szelete! Tartsatok velünk!

Zenekar: RIVER STOLE GODS (DEU)

Dal: Holding On

Stílus: Metalcore

A “RIVER STOLE GODS” háttértörténete:

A németországi Düsseldorfban kovácsolódott össze a zenekar még 2019-ben. A RIVER STOLE GODS progresszív elemekkel tűzdelt metalcore-t játszik, nagy hangsúlyt fektetve egy atmoszférikus, komplex ritmusvezérelt hangzás kialakítására. Miután korábbi munkáikkal letették első kreatív ujjlenyomataikat, most az új trilógia nagy fordulópontot jelent a zenekar számára. Az eddigieknél sokkal keményebb audiovizuális utazásra indulnak mely során legérettebb munkájukat teszik le az asztalra!

Diszkográfia

Sky Architects Deluxe (2020) - EP
Apparitions (2020) - EP
Holding On (2022) - Single

Jelenlegi felállás:

  • Lasse Janßen (ének)
  • Raphael Kalinowski (gitár)
  • Adam Reuter (basszusgitár)

Mit érdemes tudni a készülő trilógiáról? Ismerjétek meg a részleteket egyenesen a zenekar tagjaitól!

“A ‘New Eyes‘ trilógia a materialista világnézeten való tudatos felülkerekedésről szól! Lírai értelemben ezt egy metaforába burkoltuk, ami egy hatalmas uralkodóról szól, aki a halálos ágyán realizálja hogy az egész életét felölelő sóvárgás, a pénz és a hatalom végül teljesen hiábavaló volt. Elszalasztotta a lehetőséget, hogy igazán megismerhesse a világot és saját magát.”

“A világ királya, de számomra csak egy idegen!”

River Stole Gods // Holding On (Official Music Video)

Miről szól a “Holding On”? 

“Ebben a dalban az imént említett uralkodó még a nagy felismerése előtt áll. Büszke, veri a mellét a hódítással elért eredményeire és még szentül hiszi, hogy egy örökké fennálló birodalmat építhet.”

“A birodalomnak örökké állnia kell!”

Miért lehet a “Holding On” a Te számod? Ha szereted a blastbeatekkel és breakdownokkal jócskán telerakott metalcore-t, a helyenként deathcore-ba hajló, néhol pedig kifejezetten atmoszférikus hatást keltő vokálokat, akkor a ‘Holding On‘ című szám neked íródott! Ha emellett a manapság kifejezetten népszerűvé vált daltrilógia formátum is ínyedre van, akkor érdemes lesz a közelgő folytatásoknak is adnod egy esélyt!

Mire számíthatunk a jövőben a “RIVER STOLE GODS”-tól? Mivel a zenekar egy trilógiát szeretne létrehozni, melynek a “Holding On” csupán az első állomása, így értelemszerűen érkezni fog még két dal a közeljövőben. Terveik szerint a második még idén, a záródarab pedig 2023-ban lát majd napvilágot! Hogy mi lapul még abban a bizonyos tarsolyban a “New Eyes” címre keresztelt hármasfelvonáson kívül, az még a jövő zenéje. (Haha! Érted!)

RIVER STOLE GODS

by: Traidusk & Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: