What’s Up? – Nem szokásod: Új single a Shapeless Faces-től! (05.24.)

Megérkezett a budapesti alternatív rock formáció második száma az ősszel debütáló nagylemezükről, a Feltekert Dimenziókról. Ezúttal sem maradt el a dalszöveget életre keltő klip!

A tavalyi év végén szólóprojektből zenekarrá bővült a Shapeless Faces, hogy aztán ötfős bandaként kezdhessék meg az idei esztendő teljes erőbedobással történő megrohamozását. A H-moll EP februári kiadása után sem állt meg az élet a különböző stílusokból merítkező zenekar háza táján. Áprilisban a “Nézz szembe” jelent meg, hogy aztán a mai napon a Nem szokásod című dallal folytatódjon a sor, még egy szeletet adva az őszi album felhozatalából. Ha felkeltette az érdeklődésed a Nem szokásod, akkor a hétvégén személyesen is lecsekkolhatod a többi dalt az Ellátóházban! Érdekességnek a végére: a “nihilista alter eklektikus hangszereléssel” mottó által felszentelt csapatra a legnagyobb hatást a Nine Inch Nails, a Radiohead és a Vad Fruttik triója gyakorolja, ennek is köszönhető a különböző zenei stílusok vegyítése.

Mit érdemes tudni a “Nem szokásod”-ról?

“A második single a közelgő, Feltekert Dimenziók című debütáló albumunkról egy gyors arcon rúgás, egy gonosz dal agresszív gitárokkal, nem kegyelmező dobokkal és vészjósló szintikkel. A szám a bosszúról szól, de ennél specifikusabbak nem szeretnénk lenni. A videóklipben a néző egy sötét pincében ébred egy régi tévé előtt lekötözve, ami hirtelen bekapcsolódik… A dalt a Feltekert Dimenziók más szerzeményeivel együtt élőben is meghallgathatjátok május 27-én, szombaton az Ellátóházban.”

Shapeless Faces – Nem szokásod (Official Music Video)

Shapeless Faces

Rendező, operatőr a klipnél: Bércy Bálint

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: