What’s Up? – 2005-ös Thirty Seconds To Mars dalt dolgozott fel a Wolves At The Gate! (07.07.)

Az “Attack” a második cover az ohiói metalcore bandától az idei évben. Júniusban a Twenty One Pilots “Heathens” című számával indult a feldolgozások sora.

A tavalyi év tartalmasra sikeredett a banda életében: márciusban megjelent az ötödik albumuk (Eulogies), míg november közepén egy ünnepi EP-t (Lowborn) adtak ki. 2023-ban eddig a feldolgozásoké a terep!

Nem idegen a Wolves At The Gate-től, hogy más zenekarok dalait vegye elő egy-egy alkalommal, némileg új köntösbe csomagolva az érintett szerzeményeket (pl.: Deadbolt /Thrice Cover/). Június elején a “Heathens“-szel ajándékozták meg a követőiket, aminek okát is feltárták: a Twenty One Pilots és a Wolves At The Gate is Colombus városához köthető, így talán nem meglepő, hogy volt egy közös fellépésük is, mikor még a Wolves At The Gate nem tartozott a Solid State Records kötelékébe és a Twenty One Pilots sem volt még felkapott. Két feltörekvő zenekar próbálta a legjobbját nyújtani, megragadva a közönség figyelmét. Steve Cobucci (a Wolves At The Gate énekes-gitárosa) kiemelte, hogy már akkor sem volt kérdéses számukra a Twenty One Pilots egyedi hangzásvilága, a srácokban rejlő potenciál. A dalválasztásra rákanyarodva, a Heathens felépítése, hangulata és a dalszöveg üzenete egyértelműen ideális jelöltté tette a számot annak eldöntésekor, hogy mit lehetne elővenni egy cover keretei között, annak ellenére is, hogy nem feltétlenül egy Twenty One Pilots alkotásra számítana a legtöbb ember a Wolves At The Gate-től. A Steve által megosztott gondolatokat a feldolgozás videójának leírásánál olvashatod el (angolul), ha még több részletre lennél kíváncsi.

A frissen debütáló “Attack” háttértörténetéről még nincsenek információk, de a Thirty Seconds To Mars slágerének új, metalcore-alapokon nyugvó változata igencsak pozitív fogadtatásban részesült. Fun fact, hogy az Attack videójában a Wolves At The Gate logója és a Thirty Seconds To Mars 2005-ös albumának (A Beautiful Lie) borítóján szereplő rózsaszál váltakozik.

Wolves At The Gate

Solid State Records

Thirty Seconds To Mars

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: