What’s Up? – Szellem: Itt az őszi nagylemezt megelőző daleső legújabb szerzeménye, az Otthon! (08.27.)

Mozgalmas heteknek néznek elébe azok, akik követik Deák Ákos szólóprojektjét, azaz a Szellemet. A Véleményvezér után megjelent az Otthon című szám is, a szeptember végére beharangozott album (Volt benne szép is) kiadásáig pedig heti rendszerességgel zúdulnak majd a nagyérdeműre az új dalok.

Az elmúlt napok kifejezetten tartalmasra sikeredtek Szellem életében. Dal- és klippremier, dalválogatás, interjú, és hol van még a vége? Mielőtt erre a kérdésre választ adnánk, jöjjön néhány gondolat a két napja felavatott single-ről.

Mit érdemes tudni az “Otthon”-ról?

„Különleges ez a premier számomra, mert szerelmes Szellem-dal még sosem volt idáig, ez pedig kőkeményan az. Ebből kifolyólag a hangszerelés is lágyabb, populárisabb, így nagyon kíváncsi vagyok, hogyan reagálnak rá a hallgatóim.”

A ‘Volt benne szép is‘ nagylemez szeptember 22-én jelenik meg a streaming platformokon, addig viszont minden héten pénteken felkerül egy új dal a Szellem YouTube-csatornára szövegvideóval, aminek a következő magyarázata van:

„Egyrészt nem akartam, hogy akár egy dal is elvesszen a digitális zajban az albumon lévők közül, így mindegyiknek jut legalább egy hét figyelem. Ezért készült mindhez videó is, hogy még jobban be tudjam őket mutatni. Másrészt elég változatos lemez lesz témákban és hangulatokban, a poppunk/punk rock horizontot szinte egészét bejárja. Épp ezért nehéz lenne kiemelni róla egy-két olyan dalt, ami meghatározná az egész korongot.”

Szellem – Otthon [Official Lyric Video 2023]

Szellem

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: