Holnap veszi kezdetét a No Martyr Collective őszi turnéja (09.29.)

A BIPØLARIS, a Beerzebub, a Devoid és a Witchthrone hat helyszínen is tiszteletét teszi a következő hetekben, hónapokban, ráadásul nem akármilyen zenekarok társaságában.

A “No Martyr Collective” egy underground zenei és művészeti kollektíva, amit a BIPØLARIS, a Beerzebub, a Devoid és a Witchthrone zenekarok alkotnak. Szeptember 30-án, azaz holnap a négyesfogat közös turnéra indul szerte az országban a Metal.hu támogatásával, minden állomáson egy-egy kiváló zenekarral kiegészülve, mint például a Komodo, a Still Cold, az Estenden, a Backtothestreet, a Tragedy Of Man vagy a Phrenesis

Az őszi turné állomásairól bővebben:

09.30. – Dunaújváros

10.06. – Nyíregyháza*

10.07. – Budapest*

11.10. – Szeged

11.11. – Székesfehérvár

12.16. – Győr

* a BIPØLARIS ezeken az estéken nem lép fel

Mit érdemes tudni a No Martyr Collective zenekarairól?

BIPØLARIS

BIPØLARIS egy progresszív, hardcore, metal, thrash és folk elemeket ötvöző, 2018 óta aktív zenekar Győrből. A 2019-es Kapillárisok EP és a Szerotonin mezők EP után 2021-ben jelent meg első nagylemezük Sagittarius A* címmel, az új anyag, a Barázdák pedig 2023 nyarán látott napvilágot.

Beerzebub

A mowari rendszerkritikus rap/metal-kvintett felállásának 5. évét ünnepli idén és a tavaly megjelent A Szavak Ereje EP-jét prezentálja a turné keretében testvérzenekarai társaságában, a 100% underground hitvallás szellemében.

Devoid

A győri Devoid a hardcore, a modern metal és a death metal háromszögben mozog. A 2021-es “Dusk” című albumról elismerően nyilatkozott az itthoni kemény zenei sajtó, ugyanezt a tendenciát folytatta a tavaly megjelent “Paralell Realities” lemez is.

Witchthrone

Witchthrone kortárs black metalja a stílus alapítóinak zord kegyetlenségét keveri egyfajta különös depresszív hangulattal, mindezt friss, mai megszólalásban tálalva.

Közösségi média linkek

BIPØLARIS

Beerzebub

Devoid

Witchthrone

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d