Út a lelkünk mélyébe – Shapeless Faces-dalpremier (09.30.)

Megérkezett az alternatív rock zenekar harmadik száma a rövidesen napvilágot látó nagylemezükről, a Feltekert Dimenziókról. Íme a Szemszárazság!

A fővárosi csapat napról napra közelebb kerül ahhoz, hogy felavathassa a várva várt lemezt. Az új dalukat egy szöveges videó formájában ízlelgethetjük, kevesebb lapot osztva a vizuális hatásoknak, ám több teret hagyva a zenei élménynek. A dalszöveget és a címet illetően némileg ellentmondásos azt kijelentenem, hogy szem nem marad szárazon, de itt van a tökéletes lehetőség arra, hogy mindenki megtapasztalja legalább az egyiket, adott esetben, bizonyos időközzel mindkettőt. A srácok előző, májusi dalát itt csekkolhatjátok le, egy kisebb cápás körítéssel.

Mit érdemes tudni a Szemszárazságról?

“A Szemszárazság a hamarosan megjelenő Feltekert Dimenziók c. albumunk egyik fordulópontja. Itt indulsz el lefelé, a felszín alá, magadba. A dal maga dióhéjban arról szól, amikor olyan mélyre ásol válaszok után, hogy odáig már semmi fény nem jut le. A dalban megjelenő keleties hatások közvetetten, a Tool, a Queens of the Stone Age és a Soundgarden zenéjén keresztül jutottak el hozzánk. Az elektronikus elemeket, zajokat a Nine Inch Nails inspirálta.”

Shapeless Faces – Szemszárazság (Official Lyric Video)

Shapeless Faces

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d