What’s Up? – Farewell: Búcsú helyett a vágyak megvalósulása. Íme a Soulharbour új száma! (08.21.)

A májusi debütálást követően egy friss szerzeménnyel jelentkezik a fővárosi metalcore banda.

Az idei év egyik izgalmas felfedezése lehet sokak számára a Soulharbour. A zenekar alapötlete 2017 környékére tehető, amikor Kulutácz Endre és Mede György közös dalt készítettek Endre Silent Homesból való távozása után. Egy évvel később elkészült egy újabb dal majd 2021-ig az egyéb elfoglaltságaik miatt nem folytatták közös munkát. A kétszemélyes projekt rövid időn belül zenekarrá vált a Silent Homes és a Midnight in November volt tagjaival kiegészülve. A csapattal az első daluk, a Split felavatása után egy interjút készítettünk, melyben számtalan kérdésre választ adtak a történetükkel, a terveikkel és a zenei identitásukkal kapcsolatosan. Múlt hét csütörtökön tovább gyarapodott a Soulharbour-diszkográfia, így már a Farewell meghallgatására is lehetőségetek van, ha valamivel mélyebb benyomásra vágynátok a budapesti székhelyű zenekar esetében. Nem is húzom tovább az időt, jöjjenek az új dalhoz köthető lényegi információk!

Mit érdemes tudni a ‘Farewell’-ről?

“A FAREWELL gyakorlatilag egy remake. A dal eredetileg 2017-ben jelent meg először, Gyuri és Endre első Silent Homes-tól független közös szerzeményeként. Bár már korábban egyszer felkerült YouTube-ra, mivel ez volt az első igazi mérföldkő a zenekar életében és komolyan kötődünk hozzá érzelmileg is, úgy gondoltuk, hogy mindenképp helyet kell kapnia a készülő nagylemezünkön és megérdemel egy új videót is. Mivel az eredeti, 2017-es kiadás is hasonlóképpen playthrough jellegű videó volt, szerettük volna ebben az esetben is ezt a formát megőrizni.

Amikor a FARWELL először megjelent, egy búcsú dalnak szántuk. Akkoriban az élethelyzetünk miatt úgy tűnt, többé nem lesz lehetőségünk együtt dolgozni. Hihetetlen nagy öröm, hogy a dalban 6 évvel korábban megfogalmazott vágyak megvalósultak és újra egymásra találtunk.

Ahogy az előző dal esetében is, a keverést és a mastert az egyik gitárosunk, Mede György végezte, a videót és a grafikai munkát pedig énekesünk, Kulutácz Endre készítette.”

SOULHARBOUR – FAREWELL (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

SOULHARBOUR

by: Wolfy

Leave a Reply

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d bloggers like this: